Bosse Ringholm

Från Wikiquote
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Citat relaterade till Bosse Ringholm.
  • Jag kan ju se om du går in hos en tobakist i Stockholm här. Många har ju ett draperi och försök komma bakom det draperiet så får du se vad som står där. Där står oftast en illegal spelmaskin. Det är ju inte svårare för kvarterspolisen att gå in och kolla det, men det gör de inte. De är så jävla slöa!
    • Bosse Ringholm uttalar sig efter en telefonintervju med TV4 om illegala spelautomater, då han glömde att lägga på telefonluren. Citerad i Dagens Nyheter 19/9 2005.
  • De här mötena brukar vara i en halvtimme innan utrikesministermötena, det är lite mycket att ägna en dag åt det. Sedan har det ibland kolliderat med andra evenemang.
    • Bosse Ringholm, Europaminister, kommenterar till Dagens Nyheter 3/3 2006 varför han inte medverkar på ministermötena i Bryssel.
  • Jag betraktar det inte att den tidens kommunister, eller dagens vänsterparti, är i samma fålla som sverigedemokraterna. Sverigedemokraternas oerhört, stundtals främlingsfientliga, öppet rasistiska, hållning i vissa frågor, och det öppna föraktet för kunskaper, det öppna föraktet för sakuppgifter, och man påstår rent felaktiga saker, och man förmodligen vet om att det är felaktiga saker man lämnar ut. Det är ingenting som man kan beskylla vänsterpartiet för.