Diskussion:Henrik Arnstad

Från Wikiquote
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Radera?[redigera]

Jag ser inte vilken validitet dessa två citat har för att platsa på wikiquote. Arnstad har nog skrivit och sagt mer intressanta saker än dessa, vilket mer verkar vara en del av den smutskastningskampanj som altjämt fortgår om honom och hans validitet som historiker och forskare. Jag föreslår därför att sidan raderas (eller bara de två citaten som står i dagsläget. Adville (diskussion) 14 juni 2017 kl. 00.05 (CEST)

  • Behåll diskuteras på många håll. de korrekta citaten bör finnas på Wikiquote. 37.1.207.70 15 juni 2017 kl. 05.03 (CEST)
  • Förtydliga är du snäll. "diskuteras på många håll", vad betyder det för relevansen som citat. Detta ser snarare ut som ett politiskt sätt att försöka få Arnstad framstå som en lögnare och opålitlig person. Adville (diskussion) 15 juni 2017 kl. 14.40 (CEST)
  • Radera Citaten är på inget sätt minnesvärda men dessa icke-minnesvärda citat fyller en funktion för den kampanj mot Arnstad som förekommer på internet. De selektivt valda citaten är inte presenterade med hänvsyn till relevans eller liknande för den uppsjö av väsentliga citat som gjorts av honom som föranleder att han är överhuvudtaget relevant att omskriva på Wikipedia eller här. Denna sida bör därför raderas tills dess att citat i en verklig mening kan finna en plats i ett rimligt relevant sammanhang. Dnm (diskussion) 15 juni 2017 kl. 17.50 (CEST)