Mitt liv som hund

Från Wikiquote
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Mitt liv som hund, svensk långfilm från 1985

  • - Det är inte så farligt om man tänker efter, det kunde varit värre... (Ingemar)
  • - Jag tänker på den där killen som hade varit på matiné och sett "Tarzan i lagunen". Han tog en starkströmsledning som lian å damp direkt. Man ska inte tro man är Tarzan.(Ingemar)
  • - Hur fan kan du vara så dum att du bygger ett hus på en tomt som inte är vår?! (Ulla)
  • - Jag tänker på den där killen jag läste om, som skulle snedda över Hallesås idrottsplats. Han fick ett spjut igenom bröstet. Han måste blivit väldigt förvånad. (Ingemar)
  • - Ingemar, vill du veta hur man gör isterband? Vill du veta det? Det är enkelt vet du. Man tar ett tvåmanstält va, så knör man in en älg och en grävling. Åker det in en svärmor med så gör det ingenting, då blir det bara fin krydda på det. Så får dom hålla på att fajta å slåss där inne, tills dom har tatt dö på varandra. Men då är det viktigt att dom tuggar ordentligt så att det blir finmalet. Så låter man det stå över sommaren. Så vattnar man lite på det då och då, så att det krymper. Sen, hänger man in det i skorstenen, så kommer röken sen å sätter sig så man får sån där go smak på. Tar lite tid men det blir gott. Jävligt gott! (Gunnar)