Hoppa till innehållet

Kent Ekeroth

Från Wikiquote
Kent Ekeroth 2014.

Kent Ekeroth, svensk politiker, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna.

Före inträdet i riksdagen[redigera]

 • I dag står vi i Europa inte mot ett militärt hot. Vi är inne i en ny fas av ett regelrätt krig som vi inte har inlett. Det är 1 400 år gammalt och det har inte förändrats nämnvärt.
  • Samma källa som ovan
 • Den faktiska verkligheten visar dessutom en slående korrelation med det islam föreskriver; från dag ett spreds islam genom krig och erövring. En majoritet av det som idag är dar-al-islam, erövrades genom krig. Även islams vagga, den arabiska halvön, blev muslimsk genom krig där tusentals avrättades för att de inte var muslimer, i skarp kontrast till hur kristendomen spreds. (...)
  Korstågen tas upp som exempel på kristendomens våldsamhet, men dessa korståg var en defensiv aktion mot muslimsk expansion genom krig som pågått i 400 år före det att korstågen inleddes. Det var efter att islam hade erövrat det kristna bysatinska [sic] riket på 1000-talet som påve Urban II kallade efter korstågen. Men även bortsett från att korstågen alltså var defensiva krig mot islams krigiska frammarsch, baserades dessa inte på Jesus eller det kristna budskapet. Korstågen var, liksom de våldsamma passagerna i Gamla testamentet, historiska i sin natur och inte tecken på någon djupare teologisk betydelse. Och man kan fråga sig; om korstågen vittnar om hur kristna betett sig, som uppmanas att älska, välsigna och gör gott mot sina fiender som hatar, förbannar och förföljer dem, hur mycket mer kan förväntas av muslimer som är kommenderade av Gud att attackera, döda och plundra icke troende?

Riksdagsledamot[redigera]

 • Hoppas detta agerar som ett uppvaknande för några i alla fall. Roligt att notera Reinfeldts ”oacceptabelt” som kommentar. Riktigt kraftfullt… I vanlig ordning kommer Dilsa Demirbag Sten och babblar om att ”vi ska inte skuldbelägga en hel grupp” bla bla bla. Varför inte? Islam som ideologi ger upphov till denna sorts beteende och dessa åsikter är utspridda i den muslimska världen.
 • Det är dags att Sverige tar problemen med islam på allvar. Ett stopp för invandringen från muslimska länder, förbjudande av muslimska friskolor, stopp för nybyggnation av moskeér, hårdare kontroll och övervakning över redan existerande moskeér samt en informationskampanj om islam och dess brott mot mänskligheten, som bör införlivas i skolundervisningen, ser jag som som ett minimum för att kunna bemöta både den våldsamma och lagliga islamiseringen.
 • Vänta lite nu. Var inte denna revolution folklig och fantastisk? Men tunisierna tar givetvis tillfället i akt och drar till Europa. Stäng gränserna mot Afrika och låt EU:s budget istället finansiera en mur av militärskepp i Medelhavet vars enda uppgift är att stävja invandringen och smugglingen.
 • P.g.a semestertider kommer bloggen uppdateras sparsamt fram till mitten av augusti cirka. men här är några artiklar angående Englands invandringspolitik. Man känner ju lite att Sveriges politiker, ex SD, är på samma sätt, dvs gränsar till landsförräderi (om inte t.o.m. passerat gränsen) och att det, milt sagt, varit en riktig dum politik.
 • Någon som vågar sig på en gissning vem som ligger bakom bomberna i Norge?
  • Twitter, 22 juli 2011
 • Nej jag kommer inte kalla er islamofober.
  • Twitter, 22 juli 2011
 • Vad ska man säga – svenska journalister måste vara lika förtvivlade nu som jag är skadeglad. Deras kampanj för att svärta SD gick inte hem, återigen. De sliter väl sitt hår på någon redaktion nu i hopp om att kunna hitta på nästa drev för att slå hål på oss. Tips: svårt att slåss mot den verklighet som verklighetens folk upplever dagligen, d.v.s. de som bor i de områden som de människor som skapat det mångkulturella samhället själva vägrar bo i. Problemen kvarstår och SD är här för att lösa dem.
 • Vill tillägga att jag inte håller med programledaren när hon säger att andra religioner också spridit sig genom erövring och nämnde korstågen. Kristendomen spred sig främst mig veterligen på andra sätt än krig – till skillnad från islam. Och korstågen var inget krig för att sprida kristendom utan ett krig för att försvara sig mot den muslimska expansionen som hade lagt under sig det det kristna byzantiska riket. Korstågen som startade 1095 var alltså försvarsaktion mot islams frammarsch.
 • Det sipprar hela tiden fram mer och mer bevis på vilket falskspel ”ensamkommande flyktingbarn” är. Första var det ”apatiska” (också bara ett fenomen som kunde fungera i naiva Sverige) sedan när den lögnen uppdagades kom ”ensamkommande” ”flykting” ”barn”, vilket vid det här laget också borde ha förpassats till soptippen.
 • Belgien, Italien och Frankrike är tre europeiska länder som gått i bräschen för den jämställdhetspolitiska åtgärden att förbjuda bärande av burka och niqab på offentlig plats. Holland står nu på tur. Burka och niqab är symboler som går emot den jämställdhetssyn vi har i Sverige. Den västerländska principen för jämlikhet mellan könen hotas allvarligt när vissa kvinnor i vårt land bär heltäckande klädsel för att dölja sig själva. Det är dessutom ur säkerhetsaspekter problematiskt att vi inte kan känna igen varandra i vårt land. Vårt land har ingen tradition av att man täcker sitt ansikte och vi sverigedemokrater vill därför att Sverige går samma väg som ovannämnda europeiska länder.
  • Riksdagsmotion, 3 oktober.
 • När PI nyss skrev sitt sista inlägg har Sveriges viktigaste politiska blogg gått i graven. Dock har några eldsjälar valt att ta upp facklan med ständiga uppdateringar, analyser och avslöjanden av gammelmedia. (...) Jag hoppas du kommer följa Avpixlat såsom du följde PI – jag vet att jag kommer göra det :D
 • Kommer troligtvis medverka på SVT Debatt imorgon och bemöta de lösa och långsökta kopplingarna som SVT försöker göra mellan mig och Breivik, en person som bevisats vara sinnessjuk, och den rörelse som är kritisk till islams utbredning i Europa och Väst.
 • Dårhuset Sverige fortsätter tyvärr. Sydsvenskan rapporterar att Skolverket nu tillåter elever med heltäckande slöja. SD har redan lagt motion om att förbjuda heltäckande slöja (2011/12:K258). Krävs uppenbarligen en motion om ett förbud inom våra skolor också. Och PK-media förnekar att islamisering pågår…
 • Som vanligt inför nationaldagen öser svensk PK-media ut den ena oikofobiska texten efter den andra. Vi har Elisabeth Höglund som attackerar den svenska nationalsången och anser att den bör bytas ut. Vi har idag i DN Jasenko Selimovic som vill omdefiniera svenskheten så det passar alla multikulti bättre. Dessutom håller Skansen ett stort nationaldagsfirande. Som den stora musikakten har man valt att bjuda in Panetoz. Ett Afrikanskt band som tillhör gengren [sic] “Afrikansk musik”. Det Romska ungdomsförbundet ska sedan motta pris från kungen. Förra året gjorde Skansen något liknande vill jag minnas. Det finns säkert massor av andra exempel på PK:s behov av att lyfta fram allt annat än svenskhet och Sverige under nationaldagen. Skriva gärna fler exempel på oikofobi i kommentarerna.
 • Kortfattat så är det en totalitär, primitiv, kvinnoförtryckande ideologi. Och det är klart att man inte vill att en sådan ideologi ska prägla ett samhälle. Jag vill inte att kommunismen eller nazismen ska prägla ett samhälle, och detsamma gäller liksom islam.
  • Om islam i P1 Dokumentär 9 september 2012
 • Jag kommer inte sitta stilla och se på när de förstör de här landet, bara för att min släkt kom på 60-talet.
  • P1 Dokumentär 9 september 2012
 • Det är en väldigt stor skillnad. om en afghan kommer hit och våldtar någon, och om hon dessutom gör rätt för sig sen, det är väldigt stor skillnad. (...) Det har ju inte drabbat någon... person... över huvud taget
  • Om sin mor, som dömdes till 10 månaders fängelse och 5 års näringsförbud för grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott. P1 Dokumentär 9 september 2012
 • Det är glädjande att se nya initiativ tas. Avpixlat är ett sådant som varit mycket framgångsrikt och nu kommer en mer “normal” tidningssatsning som kommer kunna gräva upp nyheter och ställa makthavare till svars. Det behövs. Jag hoppas att Dispatch kommer gå bra och komplettera de bloggar/nättidningar som redan nu utmanar gammelmedia.
 • Snart väntas det fantastiskt framgångsrika landet Rumänien gå med i Schengen – ja ni vet – det som gör att de kan resa till Sverige hur de vill. Sveriges nuvarande ledarskap är så patetiskt veka att det inte verkar finnas någon bortre gräns. De låter våra gränser översvämmas av folk utifrån, det leder som ni kan se i inlägget nedan till kaos, våld och otrygghet, men de fortsätter på vansinnet medan de i sina fina villaområden aldrig behöver konfronteras med det lidande vanligt folk utsätts för varje dag i mångkulturens tecken. Man kan inte annat än at bli äcklad av deras fortsatta arrogans, nonchalans och deras förmenta “godhet” sett i ljuset av deras totala misslyckande.
Wikipedia har en artikel om:
Kent Ekeroth